Nahrávam Udalosti

« Všetky Udalosti

Blues Moods festival v Trnave

9. novembra 20:0023:30

Blues Moods

Trnavská hudobná spoločnosť prináša štrnásty ročník obľúbeného festivalu Blues Moods. Milovníci kvalitnej hudby sa môžu tešiť na večer plný blues, soulu a R&B. Festival sa uskutoční 9. novembra 2024 v priestoroch 10-Klubu na Šrobárovej ulici v Trnave.

Domáca špička na pódiu

Slovenskú bluesovú scénu bude reprezentovať uznávaná kapela Juraj Schweigert & The Groove Time. Táto päťčlenná zostava pod vedením skúseného lídra Juraja Schweigerta pravidelne reprezentuje slovenské blues aj v zahraničí. Ich vystúpenie sľubuje autentický bluesový zážitok.

Európska hviezda z Francúzska

Na festivale vystúpi aj charizmatický francúzsky gitarista Nicolas Zdankiewicz, známy ako Nico ZZ. Tento výnimočný umelec prináša jedinečný mix R&B, blues, soulu, funky a rocku. Jeho originálny štýl a špecifický zvuk si získal uznanie na európskej hudobnej scéne.

Americká bluesová diva

Hlavnou hviezdou večera bude americká speváčka Shanna Waterstown. Táto výnimočná interpretka bluesu, jazzu a soulu vystupovala po boku legiend ako James Brown či Buddy Guy. Jej vystúpenie predstavuje vrchol festivalového programu.

Praktické informácie

Festival začína o 20:00 hodine. Vstupenky si môžete zakúpiť v predpredaji cez sieť Ticketportal. Podujatie podporili Mesto Trnava a Trnavský samosprávny kraj. Blues Moods festival predstavuje jedinečnú príležitosť zažiť svetovú úroveň bluesovej hudby priamo v srdci Trnavy.

Blues Moods festival

Blues Moods festival

Podrobnosti

Dátum:
9. novembra
Čas:
20:00 až 23:30
Udalosť Kategória:
Udalosť Značky:
, , ,

Organizátor

Trnavská hudobná spoločnosť – o.z.

Miesto udalosti

10BAR, Trnava
Šrobárova 10
Trnava, 917 01 Slovakia (Slovak Republic)
+ Google Mapy
Dokončené
0910 916 918
Webstránka Miesto udalosti